11-S 2019: PELS DRETS I LES LLIBERTATS !!

Ja tenim aquí la Diada Nacional de Catalunya i la FEC us anima de nou a participar-hi activament. Un any més us convidem a afegir-vos a la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

 

La FEC considera indispensable que la societat civil, el Govern i el Parlament caminem junts i tornem a omplir els carrers com una mostra clara de la nostra determinació. Tot i les diferències, és més necessària que mai una unitat estratègica que ens permeti assolir els nostres anhels de llibertat. Quan diferents sensibilitats han de treballar plegades es necessita l’esforç i la generositat de tothom. Ho vàrem demostrar la majoria dels sindicats en la negociació del recent Acord Laboral a CaixaBank.

 

La FEC sempre estarà al costat de la lluita contra qualsevol atac als nostres drets fonamentals, socials i laborals. Tenim la ferma voluntat d’esdevenir actors necessaris en un model econòmic i un marc laboral més just i més humà. I ja fa temps que s’ha constatat que això només serà possible en un nou Estat. Els poders polítics i econòmics s’hi resisteixen amb totes les forces i estan disposats a tot per mantenir la seva situació de privilegi. Tanmateix, tot i que són adversaris molt poderosos, guanyarem.

Només cal que siguem molts i valents!

 

Aquest Onze de Setembre caldrà demostrar, altre cop, que la gent no falla mai. I que mai renunciarem a la mobilització com a instrument per millorar la societat. I especialment, quan aquesta mobilització és davant d’un Estat que empresona la llibertat d’expressió i el dret a la protesta pacífica.

 

E N S   V E I E M   A   L A   D I A D A !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *