Hi ha vida fora de la xarxa territorial? Per a la FEC, sí!

S’apropen unes noves eleccions sindicals i toca preparar-nos per a l’apassionant món de les promeses electorals. Si ets Empleat, Gerent, Gestor, Gerent Coordinador d’Equip, Especialista, Analista, Analista de Risc, Analista Sènior de Risc, Tècnic, Responsable, Responsable de Coordinació, … o en definitiva, estàs adscrit a un centre que no és una oficina de la territorial, a la FEC, abans de formular cap proposta,  ens preguntem:

 

  • Desconeixes quina diferència hi ha entre totes aquestes responsabilitats?
  • Ignores quines són les jerarquies del teu centre, com assolir-les i quin nivell professional mínim tenen associat?
  • Tens la percepció que els increments de nivell són arbitraris (“amiguisme/docilitat”) i que la promoció no està basada en un procés objectiu i transparent?
  • T’has sentit menystingut per la contractació de “fitxatges” externs?
  • Cobres algun concepte a la nòmina que no saps el perquè de l’import ni fins quan te’l mantindran?
  • Desconeixes si hi tens opció a Bonus i quin és el màxim que et correspondria? Consideres que són opacs i subjectius els criteris amb els que es donen?
  • Fas més hores que un rellotge o, simplement, no tens horari?
  • Et canvien d’ubicació periòdicament com si fossis una baldufa?

 

Si la major part de les teves respostes han estat afirmatives és perquè formes part d’un col·lectiu que, en representar “només” el 25% de la plantilla de Catalunya, ha estat tradicionalment bandejat. Potser perquè el rèdit electoral més gran s’obté a la xarxa territorial?

Toca, doncs, que facis alguna cosa perquè els qui, des de fa anys i panys, han tingut la possibilitat d’acabar amb tot aquest obscurantisme i arbitrarietat, i no ho han fet, no continuïn tenint únicament a la seves mans la capacitat d’ajornar reiteradament les solucions a aquestes greus deficiències.  

 

Ets tan important com la resta, hi ha molt per fer

i la FEC vol fer-ho possible!

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *