Concursa i guanya! (II): 11-S

Què proposa que fem la FEC aquest proper 11 de Setembre? Valora quina és la resposta correcta:

 

a) En tractar-se d’un dia festiu, aprofitar per treballar a casa amb la “tablet” els llistats que han de fer possible assolir les metes volants de “Protecció” i “Vida”. I si queda temps, acabar d’omplir l’agenda d’entrevistes per fer una bona arrencada en l’Impuls 2000.

 

b) Com que és festa només a Catalunya, aprofitar per visitar l’actual seu social de CaixaBank. Si el grup és prou nombrós podem negociar un transport més econòmic i una completa visita guiada de l’edifici del carrer Sorolla de València.

 

c) Participar activament en la Manifestació convocada a la Diagonal de Barcelona. Un any més, la FEC dona suport incondicional a la lluita contra qualsevol atac als nostres drets nacionals i laborals. La FEC té la ferma voluntat d’esdevenir un actor necessari en un marc laboral més just, només possible en un nou estat.

 

Et convidem a que valoris, sense precipitar-te, les tres opcions i ens facis arribar la que consideris correcta contestant aquest mateix correu o enviant-ne un de nou a comunicacio@fec.cat com a molt tard l’11 de setembre inclòs. Entre els participants que encertin la resposta correcta, sortejarem un magnífic Lot de Vins d’una denominació d’origen catalana.

 

Concursa, encerta i guanya, tens més possibilitats que amb els bonus!

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *