Manifestació “Espai Democràcia i Convivència”: No hi pots faltar!

La FEC s’adhereix a l’Espai Democràcia i Convivència conformat per entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana, preocupades per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques.

Si no combatem la vulneració sistemàtica d’aquests drets i llibertats per part de l’estat, què pot arribar a passar amb els drets laborals…?

Des de la FEC et convidem a participar activament  a la Manifestació, sota el lema “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!” que tindrà lloc aquest diumenge, 15 d’abril, a les 12:30 hores a la Plaça d’Espanya de Barcelona, coincidint amb els 6 mesos d’empresonament del Jordi Cuixart i el Jordi Sánchez.

T’hi esperem!!

* Llegeix el Manifest de les entitats que integren aquest espai clicant aquest enllaç

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *