No hi ha temes més prioritaris?

La FEC valora innecessària la mesura restrictiva de prohibir l’accés dels empleats als contractes amb què manté una relació contractual. En què es fonamenta aquesta mesura? Tants empleats vulneren el Codi Ètic?

Sense resposta a aquestes qüestions, amb aquesta decisió la Direcció pressuposa:

  • Manca d’integritat dels empleats/de les empleats/des
  • Comportaments delictius de la plantilla.
  • Dinamitar la bona fe en les relacions treballador/empresa.
  • Facilitar l’accés a tercers a dades personals confidencials protegides per Llei, vulnerant el dret a la intimitat i     confidencialitat.
  • Afegir entrebancs a l’operativa diària.

La FEC proposa i defensa que el que cal realment per donar compliment al Codi Ètic és:

  • Una alerta a l’empleat cada vegada que algú que no sigui ell mateix consulti/accedeixi als seus contractes, com tenen els directius.
  • La implementació immediata d’un Reglament Disciplinari acordat amb la representació dels treballadors que tipifiqui les faltes i incompliments del Codi Ètic i de la Normativa/Acords Laborals, i estableixi les sancions a aplicar quan s’escaigui. Aquesta sí que serà una mesura que acabi realment amb les arbitrarietats, els abusos de poder i la vulneració del Codi Ètic.

Rebutgem qualsevol decisió de “maquillatge”, sense fonament, que només tingui l’objectiu d’aparentar un pretès “reforçament de la reputació corporativa” de cara enfora, i que intrínsecament qüestioni el comportament honest de la plantilla.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *