Aturada 8-N

Davant la convocatòria d’aturada per demà, 8 de novembre, la FEC considera que els motius pels que es convoca són prou rellevants per adherir-nos-hi:

 

1. Resposta a la precarietat instaurada en el món laboral a través de les successives reformes laborals dutes a terme els darrers anys.

2. Resposta a l’empobriment dels assalariats a causa dels sous baixos imperants, generadors d’una pobresa del voltant del 20% dels treballadors/es en actiu.

3. Exigir la derogació del “Real Decreto Ley 15/2017 de 6 de octubre de medidas urgentes en materia de movilidad de operadores económicos dentro del territorio nacional” pels seus efectes lesius en el món del treball i teixit productiu català, afavorint la deslocalització d’empreses del nostre país i afectant greument l’economia catalana i la classe treballadora.

 

La FEC anima als empleats i empleades a ser solidaris a aquesta convocatòria, doncs la defensa de les condicions i marcs laborals és responsabilitat de tothom. No obstant, la decisió de participar-hi és personal i voluntària.

El tractament legal de la jornada està pendent, en el moment de redactar aquest comunicat, d’una decisió del TSJC. Si finalment aquest tribunal determina durant el dia d’avui que la convocatòria és il·legal, la responsabilitat i conseqüències de participar-hi és personal. Altrament, si la resolució es produeix amb posterioritat al dia 8, la responsabilitat és exclusivament dels convocants.

Ni us pas enrere !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *