Classificació d’Oficines 2018: La FEC proposa…

Avui mateix la FEC s’ha adreçat a la Direcció i a la resta de Seccions Sindicals en els següents termes:

 

“En el darrer mes les oficines de la CaixaBank s’han vist afectades per circumstàncies externes tant excepcionals que, fins i tot, han provocat la decisió del Consell d’Administració, del proppassat dia 7 d’octubre, de canviar la seu social de l’entitat de Barcelona a València, a l’empara del Real Decreto-Ley 15/2017, de 6 d’octubre.

És en aquest context que des de la FEC demanem formalment a la Direcció de CaixaBank que, també de manera excepcional, determini la Classificació d’Oficines per al 2018 amb les dades a 30 de setembre de 2017

Confiant en la sensibilitat de la Direcció vers l’esforç que ha fet i està fent la plantilla per minimitzar l’impacte negatiu de la situació generada, esperem veure atesa aquesta petició, que només pretén evitar que la Classificació d’Oficines per al 2018 quedi distorsionada per aquests fets aliens a l’evolució de l’activitat habitual.“

 

Restem a l’espera d’una resposta satisfactòria. Això només serà possible si comptem amb la complicitat de la representació sindical majoritària i, és clar, la bona disposició de la Direcció.

 

Comunicació FEC

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *