Circular Conjunta – Demanem una reunió urgent !!

 

Davant la situació d’extrema gravetat que s’està esdevenint a Catalunya i a Espanya i que està afectant de manera directa a la nostra Entitat, sol·licitem la convocatòria d’una reunió urgent de l’Alta Direcció amb la Representació Legal dels Treballadors, amb la finalitat de conèixer de primera mà quina és la situació actual i les mesures que CaixaBank està prenent i pretén prendre en els propers dies. No amaguem la nostra gran preocupació davant l’afectació que aquests esdeveniments puguin tenir a la nostra Entitat i, per extensió, a la plantilla. Els sindicats signants, també veiem amb molta preocupació la creixent pressió social que està afectant a les empreses que tenen la seu i l’origen a Catalunya, entre elles la nostra, CaixaBank. Les amenaces de boicot es succeeixen no només a Catalunya sinó també a Espanya i estem convençuts de que aquestes amenaces van més enllà d’un problema que es resolgui amb un simple canvi de localització estratègica de la seu de l’Entitat.

Com no pot ser d’una altra manera per la responsabilitat que ens obliga, ens preocupa igualment la situació que està patint la totalitat de la plantilla de la xarxa comercial, independentment de la seva localització geogràfica.

Veiem amb incertesa com els comunicats publicats a la intranet per l’Entitat dirigits als empleats i empleades, deixen a aquests en el darrer lloc, després dels clients i els accionistes. I no contenen cap informació afegida de com actuarà l’entitat en els propers dies per salvaguardar la seva tasca diària, professional i responsable, amb mesures excepcionals davant d’una situació excepcional. Són els empleats la primera línia de xoc amb els clients. La seva labor és indispensable també per als accionistes que, en darrer terme, són els que reben el benefici de l’esforç d’una plantilla que en aquests moments està patint.

Per tot això, reiterem la sol·licitud de convocar des de la Direcció una reunió urgent amb al RLT per tractar la situació.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *