11-S 2017: No tenim por!

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya és una magnífica ocasió per manifestar el compromís de la FEC, el d’ahir, el d’avui, el de demà i el de sempre amb l’anhel de fer del nostre país un referent mundial de la democràcia, el respecte als drets humans, la igualtat, la justícia i la pau.

 

  • A la FEC, des de fa 30 anys, estem compromesos amb la llengua i la cultura catalanes. Com ho estem també, des del primer dia, amb els treballadors del nostre país.

 

  • A la FEC donem suport incondicional a totes les lluites contra qualsevol atac als nostres drets nacionals i laborals. Exercim un sindicalisme ètic, valent i compromès que combat sense descans la precarietat laboral i l’augment continuat de les desigualtats.

 

  • A la FEC tenim la ferma voluntat d’esdevenir actors necessaris en un marc laboral més just, només possible en un nou país. Cal resistir les escomeses i amenaces constants dels poders polítics i econòmics. I cal posar en evidència les vergonyoses complicitats del sindicalisme majoritari. Són adversaris poderosos, però si som molts, guanyarem. Estem convençuts que un nou estat és una gran oportunitat per a desenvolupar un model econòmic més humà i més just.

 

La teva renúncia és la seva victòria.

Som-hi !!!!

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *