Circular Conjunta – L’Acord: Ahir deien blanc i avui diuen negre.

 

El que fa només uns mesos no es podia signar de cap manera, ara, ens volen vendre la moto i resulta que és una de les virtuts de l’Acord. Estem parlant de les DVI. Et convidem a repassar l’hemeroteca:

 

“ES DECLARA LA GUERRA: DVI

La Direcció ha decidit oferir unilateralment les DVI (prejubilacions); ho fa amb només un 70% per als nascuts el 1959 i, si sobrés pressupost, un 67% per a la següent generació. Aquesta és la resposta a la negativa de CCOO a signar prejubilacions inferiors al 75%.

Es declara la guerra: no t’apuntis a les DVI, és l’única manera de que rectifiquin i aconseguir el 75% como en l’acord anterior.”

CCOO- Circular de 10/01/2017

 

“HO HEM ACONSEGUIT: TENIM UN MACROACORD LABORAL

Acordem DVI per a dues generacions 1960 i 1961 (70% y 68%) amb sortida aquest 2017, i pagament fins els 63 anys.

En el supòsit que el 2018, l’Entitat decidís dur a terme un nou pla de desvinculacions, destinat a 2 noves generacions, s’aplicaran els mateixos percentatges i garanties perquè hem deixat l’acord ja pactat: 1961 el 70% i 1962 el 68%”

CCOO – Circular de 30/04/2017 

 

Quan et visiti un delegat de CCOO, pots preguntar-li què ha canviat del gener a l’abril. Per què l’inacceptable al gener es converteix tres mesos després en un mèrit de la seva negociació? Mantenen el consell de “declarar la guerra” als percentatges pactats i no apuntar-se a les DVI?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *