Circular Conjunta – Horaris Singulars: Nova reculada, mateixa farsa

 

Avui ha tingut lloc l’acte final de la negociació d’Horaris Singulars de les Oficines “A” i “Store”

Com en altres negociacions, els de sempre, SECPB i CCOO, s’han baixat els pantalons i han anat preparant el terreny, amb l’adequat “treball de camp”, per justificar l’injustificable. No entenem com aquests “aguerrits” sindicalistes han canviat els seus punts de vista quan un dia abans de la signatura deien estar “lluny, molt lluny” de poder arribar a un acord.

Els que ens veiem obligats a ser espectadors d’aquest tipus de farsa no ens sorprenem ni de la trama ni del desenllaç. Novament constatem el doble joc de SECPB i CCOO. D’una part mantenir les prebendes i servir de corretja de transmissió dels propòsits de la Direcció. I per una altra, simular una lluita sindical “ferotge” davant la plantilla. Llàstima que el procediment, al final, sempre sigui el mateix:

  • Traslladar les pretensions de l’empresa com a inevitables, amb la finalitat d’atemorir als companys i companyes.
  • Intentar convèncer a la plantilla de que el preu pactat ha estat un assoliment enfront d’una hipotètica actuació unilateral de la Direcció.

Pròximament us informarem detalladament sobre l’Acord. Una vegada més, estem davant de pírriques compensacions que no justifiquen, de cap manera, una altra gran reculada en les nostres condicions laborals.

Els sindicats SIB, FEC, CGT, CIC i LAB-ELA ens reafirmem en que, davant d’una mala proposta, s’ha de dir NO.

 28 de abril de 2017

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *