Horaris Oficines “Stores” i “A”: Teatre del bo!

El passat dijous, 23 de febrer, a les 16:11 h, Relacions Laborals va convocar oficialment a tots els sindicats, per al proper 3 de març, a la cinquena reunió de la Mesa de negociació dels horaris de les oficines “Stores” i “A”. És indignant que, una setmana abans, la del 17 de febrer, delegats del SECPB ja explicaven la celebració d´aquesta reunió quan encara ningú (?) en sabia res.

 

D’altra banda, que ningú ens enganyi (ni Direcció ni sindicats). El Conveni Col·lectiu diu:

Article 31. Jornada i horaris. Apartat 7. Jornades i horaris singulars.

7. Les Entitats podran establir jornades i horaris singulars sempre que així s’acordi

mitjançant acord col·lectiu amb més del 50% de la representació dels treballadors 

de l’Entitat, i sense que en cap cas aquestes jornades excedeixen

dels límits fixats en l’apartat 1 anterior. 

 

Fa mesos que delegats sindicals de SECPB i CCOO expliquen, en el transcurs de les seves visites, que els horaris de les oficines “Stores” i “A”, canviaran. La FEC té clar com anirà el guió:

 

  • La Direcció ja té un acord amb aquests sindicats, com ja ha fet en altres ocasions, sense la presència de la resta de la representació sindical.
  • A les primeres reunions les propostes de la Direcció seran rebutjades per aquests sindicats i ens explicaran en les seves circulars que estan molt indignats i que no signaran.
  • I al darrer acte, quan la Direcció faci la proposta prèviament pactada amb ells, l´acceptaran i després es justificaran davant la plantilla amb el ja tant trillat “gràcies a nosaltres s´ha aconseguit …”.

 

És molt greu la falta de respecte que la Direcció mostra cap als sindicats que no som majoritaris. I, per extensió, això suposa un menyspreu envers un bon nombre de treballadors i treballadores als que representem. I també estem tips de la falta de respecte d’aquests sindicats majoritaris, que amb la seva actitud prepotent, ignoren a la resta de sindicats i, amb la complicitat de la Direcció, enganyen reiteradament a una plantilla de la que no són mereixedors. La FEC no es cansarà de denunciar-ho: les seves negociacions són pur teatre.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *