DVI: Discriminació a Catalunya

Als/A les empleats/des que treballem a Catalunya sempre ens toca el rebre. Si ja és endèmic el menor poder adquisitiu amb el mateix sou, a l’hora de marxar també. Encara no fa un any, els empleats de Madrid, Sevilla, i algun altre territori (evidentment no Catalunya), nascuts l’any 1959, se’ls va “incentivar” a marxar amb un 70% més una prima d’antiguitat addicional. Ara, que el 86% dels/de les companys/es, també de l’any 1959, que es poden acollir a l’oferiment de l’empresa treballen a Catalunya desapareixen les primes. Per què CaixaBank discrimina sense cap mirament el seu territori d’origen?

 

Dels 409 empleats nascuts l’any 1959, 351 treballen a Catalunya i la distribució territorial del altres 58 és:

ANDALUCÍA 7 CASTILLA-LA MANCHA 3 GALIZA 7
ARAGÓN 1 CASTILLA-LEÓN 5 LA RIOJA 2
BALEARS 12 ESTRANGER 1 MADRID 6
CANARIAS 1 EUSKADI 6 MURCIA 1
CANTABRIA 3 EXTREMADURA 2 NAFARROA 1

 

Si, tot i el maltractament, pot més el “desig” de marxar i la por a les represàlies, i majoritàriament s’accepta l’oferiment: Com i quan es pensa cobrir la pèrdua de coneixement i expertesa? Com i quan es pal·liarà l’increment del dèficit endèmic de plantilla a Catalunya? S’atendran tots els trasllats pendents abans de fer noves incorporacions?

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *