Horaris: avui inici d’una nova ofensiva

La Direcció ha convocat avui a les Seccions Sindicals per reobrir la qüestió dels horaris de les oficines “A” i STORE. Estàvem advertits i no ens sorprèn.

Des la FEC volem fer memòria de com va quedar el tema:

FEC

“…, no volem ni sentir a parlar de modificacions horàries sense implementar, d’una vegada per totes, el registre horari personalitzat. Aquesta proposta d’horari partit posa encara en més risc el compliment de l’horari laboral.” (22.07.2016)

SECPB

“A més, pensem que l’horari proposat no s’adequa a la realitat del mercat i que les compensacions econòmiques propostes són totalment insuficients per arribar a ser atractives per a la plantilla.” (22.07.2016)

CCOO

“…, volem conciliació, volem compliment de la jornada, …” (21.07.2016)

UGT

“… negativa a subscriure un acord de modificació d’horaris mentre no es resolgui la prolongació de jornada que, de manera generalitzada, s’està duent a terme a la nostra empresa.” (26.07.2016)

CGT

“NO A LOS HORARIOS FLEXIBLES” (28.07.2016)

Ja veurem què hi ha de nou per part de la Direcció i quins canvis de posicionament es produeixen en les diferents organitzacions.

Tot fa pensar que, o bé altra vegada tot està precuinat i “atado y bien atado” per part dels de sempre, o bé estem davant d’un procés de negociació totalment estèril si hi ha coherència sindical.

La memòria no pot ser de peix, que no t’enganyin !

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *