TROBADA D’AFILIATS DE LA SECCIÓ DE PASSIUS

El passat dimarts, 18 de juny, va tenir lloc la 3a Trobada d’Afiliats de la Secció Sindical de Passius de la FEC.

En aquesta ocasió la destinació fou al bell mig de Barcelona. Un edifici emblemàtic que rep visites de tot el món i que és un dels símbols de la capital de Catalunya: la Basílica de la Sagrada Família.

 

Tots els inscrits, de diferents punts del País, van arribar ben puntuals. N’hi havia un bon nombre que feia molts anys que l’havien visitada i estaven impacients per veure en directe els significatius avenços dels darrers anys. La quantitat espectacular de visites, suposa una recaptació igual d’espectacular i, en correspondència, una injecció econòmica imprescindible per avançar les obres a més bon ritme que mai. La guia, molt professional, ens va il·lustrar amb molts detalls històrics i arquitectònics del Temple projectat per Gaudí i, a l’hora d’acomiadar-nos, va resultar que era filla d’un company de “La Caixa”. Que n’és de petit el món!

En sortir de la Sagrada Família vam anar a dinar al “Restaurant Gaudeix”, en una terrassa al mig de l’Avinguda de Gaudí. En aquestes Trobades, els dinars són una bona oportunitat de conèixer-nos o de retrobar-nos i de parlar de tot una mica amb un ambient de companyonia. A la sobretaula, vàrem brindat amb cava i es repartiren uns obsequis entre els assistents.

En aquesta tercera trobada, entre afiliats i acompanyants, hem estat 19. És per això que ja li estem donant voltes a la 4a Trobada.

Companys “Passius”: animeu-vos a venir i recordeu que aquestes trobades estan subvencionades, en un 50% del seu cost, pel Sindicat.

Joan Biayna

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *