Junta Gral. Ordinària d’Accionistes CaixaBank 2024 – Delega’ns el teu VOT

El pròxim 22 de març tindrà lloc la Junta Gral. Ordinària d’Accionistes de CaixaBank.

Any rere any a la FEC considerem necessari intervenir en la Junta per posar en coneixement dels accionistes i la societat en general, la contínua lluita dels treballadors/es per a recuperar els valors que han fet gran a CaixaBank, per a mantenir-nos a prop dels clients, havent també de suportar anys de salaris congelats, de beneficis retallats i de pressions comercials inacceptables, en diferents marcs de crisi econòmica, política, i sanitària.

Tan clar i tan simple, com inacceptable.

Ara, volem saber per quin motiu amb un resultat net de 4.816M€ i amb un increment del 70% de retribució als accionistes i també increments per a l’Alta Direcció, als treballadors no se’ns restableixen els salaris i els drets.

Ens sentiran.

Alhora, refermarem el nostre compromís amb Catalunya i reclamarem el retorn de la seu de CaixaBank i de la resta de seus corporatives a Barcelona, com hem fet cop rere cop durant els darrers 5 anys.

Ajuda’ns a fer-ho. DELEGA’NS EL VOT.

Et demanem que deleguis la representació de les teves accions a favor del nostre company: 

ANTONI CANO VERNET (40991164N)

Fes-ho a CaixaBankNow amb aquest itinerari:  Estalvi i Inversió / Els meus valors / OF-Operacions Financeres (a la dreta de la relació d’accions )/ Les Meves Operacions Financeres / Opcions (a la dreta de la relació d’accions) / Delegar o votar a distància / Seleccionar: 1- Expedient – Codi accionista 2- Delegar / Opció: 1- La persona que indico 2- No vull donar instruccions de vot./

Ens ajudarà molt que enviïs una còpia d’aquesta delegació (pdf o còpia de pantalla) al correu electrònic:  juntacaixabank@fec.cat

Et recordem que també poden delegar el vot els teus familiars i amistats que siguin accionistes.

Gràcies a l’avançada per la teva confiança.

Uneix-te a la Resistència: A Catalunya, la FEC !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *