Animada 2a trobada d’Afiliats ‘Passius’

Després de l’èxit de la primera, el passat dimecres 22 de novembre va tenir lloc la 2a Trobada d’Afiliats de la Secció Sindical de Passius de la FEC.

En aquesta ocasió el destí triat ha estat la ciutat de Lleida. Amb el criteri establert de combinar patrimoni i gastronomia, hem encetat la jornada visitant el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella. Allí hem gaudit de l’Església i molt especialment de l’espectacular Claustre.

Un espai ben singular que té una de les galeries oberta excepcionalment a la ciutat a manera d’un mirador. La major part dels assistents tampoc s’han volgut perdre les vistes panoràmiques des de dalt del Campanar.

Això sí, després de pujar els 238 graons per l’escala de caragol!!!

I parlant de caragols…, el següent destí de la Trobada ha estat el “Restaurant Celler del Roser”, on hem anat a dinar i on, el plat estrella, eren justament els caragols a la llauna. Durant la sobretaula, que per cert ha estat molt animada, s’han repartit uns obsequis entre els assistents.

I com que aquesta 2a Trobada ja és història ja s’està gestant la 3a.  Animem a tots els “Passius” de la FEC a participar d’aquestes trobades, tot recordant que estan subvencionades en un 50 % del seu cost pel Sindicat.

                                                    Joan Biayna     

1 comentari a “Animada 2a trobada d’Afiliats ‘Passius’”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *