ACTE DE LLIURAMENT DONATIU SOLIDARI FEC

fec-logo-dreta
PPL 1200px-Logotip_de_la_Plataforma_per_la_Llengua.svg

En el context de la iniciativa solidària de la FEC de col·laboració amb alguna ONG de Catalunya i en el seu tercer any consecutiu, l’entitat escollida per la nostra afiliació va ser la Plataforma per la Llengua. Aquesta ONG va obtenir el suport del 47% dels votants, seguida de l’Associació Catalana Síndrome X-Fràgil (27%) i de l’Associació Catalana Síndrome Prader-Willi (26%).

El passat 3 de maig, es va fer l’acte formal de lliurament del donatiu establert de 1.500 €. Francesc Marco, Secretari de la Plataforma per la Llengua, i Conxita Güell, Delegada de l’entitat a Catalunya, van explicar a la representació de la FEC (amb el President, Antoni Colàs, al capdavant) que aquest import es destinarà íntegrament a reforçar el Servei de Consultes, Queixes i Assessorament de la Plataforma, en els casos de discriminació per motius de llengua que l’entitat atén de manera continuada.

 

PPL Trobada FEC-PL 3(2)

Adjuntem ENLLAÇ  a la notícia publicada per la Plataforma a la seva web i mitjans.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *