MOBILITZACIÓ 22 DE FEBRER – CIRCULAR CONJUNTA

 DAVANT LA MOBILITZACIÓ DE DIMARTS 22.02.22 

Davant la mobilització convocada per CCOO, SECB i UGT, els sindicats signants d’aquesta nota manifestem el següent:

La denúncia de la insostenible situació de pressions, amenaces, falta de respecte i educació a la qual es veu sotmesa la plantilla, és una reivindicació compartida per tots els sindicats presents a CaixaBank. 

Anem denunciant també la deriva gradual a CaixaBank cap a un model de negoci injust en el tracte a les persones. Si volem un futur tan excel·lent com el nostre passat, cal tornar als nostres orígens i posar el focus en la dignitat en el tracte que mereixen tant plantilla com clients.

Entenem que ha arribat el moment de mostrar públicament el rebuig d’aquesta plantilla a qualsevol forma de coerció o pressions, que amenacin el model de treball compromès i respectuós amb les persones i els territoris, que ha definit històricament a la nostra entitat i la nostra feina. I avui, cal que siguem els representants de les treballadores i treballadors qui ens posem al capdavant de les mobilitzacions i denúncies.

Resulta curiós veure com CCOO, SECB i UGT organitzen pel seu compte aquestes mobilitzacions, tractant de segrestar en la seva pretesa majoria, una realitat que per desgràcia ens afecta a tots/es.

No escolten la plantilla? És clar que no. Ja els ho diem nosaltres: la situació de la plantilla requereix actuacions solidàries i unitàries: no sectàries.

Tal vegada això respon a la necessitat d’aixecar una cortina de fum per a ocultar la pírrica revaloració salarial signada per aquests tres sindicats, o un intent d’aprofitar l’estirada de la campanya ciutadana en change.org reclamant un tracte més humà en les sucursals bancàries, o molt més senzill: estem en any d’eleccions sindicals.

Dit tot això, SIB, FEC-INTERSINDICAL, ELA-LAB i UOB estarem sempre al costat de la protecció dels drets de la plantilla, aquí i on sigui que calgui, ens convoquin o no, i per descomptat SEREM PRESENTS en la mobilització del dimarts  22 de febrer, a les 17.30h a SS.CC. davant ‘les Torres’ de l’Avinguda Diagonal 621 de Barcelona, i continuarem defensant dia a dia aquesta plantilla, que ja està al límit.

ATUREM LA DERIVA DE CAIXABANK, PLANTEM CARA A LES PRESSIONS

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *