Reunió de Negociació 16 de juny: LA DIRECCIÓ NO RETIRA LA FORÇOSITAT – VAGA 22 JUNY

La reunió de negociació mantinguda avui amb l’empresa s’ha iniciat amb la intervenció conjunta per part de la representació sindical.

En primer lloc, hem manifestat el nostre més profund malestar pel moviment de l’empresa de publicar en la intranet el Pla de Recol·locació. Al nostre criteri, moviments d’aquest tipus posen en dubte la lleialtat negociadora de l’empresa, semblant aquestes reunions més un acte de conciliació previ a un judici que una taula de negociació.

Posteriorment, en relació a la proposta que va realitzar la direcció ahir, hem insistit que en cap cas acceptarem acomiadaments forçosos en aquest procés i, mentre això no sigui així, no podrem avançar en la resta de qüestions.

Així i tot, com la voluntat de la representació sindical és avançar en aquest procés, hem ofert valorar l’augment del nombre d’empleats dels centres InTouch, sempre que es respecti la voluntarietat i es defineixin les seves funcions i responsabilitats, en un 20% sobre el contingent actual.

Quant a l’augment de contingents de S1 i S2, aquest creixement estarà condicionat a 2 conceptes anticipats en la taula d’ahir:

  • Millora de la Classificació d’Oficines: Desaparició d’oficines F i G, el que dur aparellat el recàlcul de la classificació de les oficines.
  • Millora de la Carrera Professional: Unificació de les carreres de GC´s, passant tots a les condicions de GC2. A més, plantejam un increment significatiu del número de GC´s.

Finalment, respecte al Pla de Pensions, hem indicat que:

  • El primer que ha de fer-se és definir els conceptes pensionables, per a evitar diferències en les aportacions per aquest aspecte.
  • S’han d’homologar les aportacions de tots els empleats que s’incorporen a CaixaBank i tenen una aportació menor al 7,5% existent en CaixaBank.

De la resposta de la direcció a la nostra intervenció conjunta, destaquem que assumeixen eliminar la clàusula d’equilibri generacional a canvi d’establir un ordre de prelació entre els diferents grups de sortides o contingents.

I molt IMPORTANT, hem fet saber a la direcció que, malgrat que la VAGA CONVOCADA pel dia 22 – que ha de comptar amb un suport massiu de la plantilla per a demostrar-li a l’empresa el nostre total desacord amb aquest “ERO Salvatge” que CONTINUA INCLOENT FORÇOSITAT – coincideix amb la pròxima reunió de negociació, la Representació Sindical manté aquesta reunió per responsabilitat, encara que formalment els membres de la taula que acudim a la reunió secundarem i fitxarem la vaga.

22 DE JUNY – VAGA A CAIXABANK – Comptem amb tu!

#TotsSomCaixaBank   #TotesSomCaixaBank

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *