#GràciesCompanys/esDeCaixaBank

… per la defensa dels llocs de treball de tota la plantilla 

La resposta  en l’acció reivindicativa del dia 6 de maig, ha estat impressionant. Al final del comunicat hi ha algunes fotos de la concentració. Us animem a continuar en el camí  d’actual d’unió entre plantilla i sindicats. Per a això, i seguint amb les accions reivindicatives, us comuniquem que s’ha realitzat un lliurament de sobres amb uns adhesius a l’empresa Districenter, per a la seva distribució entre tots els centres de CaixaBank i exBankia.

Es preveu que la recepció a través de la valisa es faci a les oficines des del dilluns fins al dimecres; això dependrà dels dies de repartiment que tingui cada centre. És a dir, en principi i com a màxim, el dimecres 12 de maig, les haurieu d’haver rebut a totes les oficines i centres de la nostra entitat. 

Us demanem que estigueu atents i confirmeu que us arriben els sobres i, si no és així, dirigiu-vos a qualsevol sindicat a partir del dimecres per a esmenar la incidència i poder fer-vos un nou enviament. 

Recorda que: 

  1. Has de guardar el que et vagi arribant a la teva oficina en aquests dies amb l’emblema #TotsSomCaixaBank #TotesSomCaixabank
  2. El dia 14 de maig és la Junta General d’Accionistes de CaixaBank i tots els sindicats plantarem cara a la brutalitat de l’ERO plantejat per la direcció. 
  3. Reserva’t el 20 de maig a les 19.00 h. per a anar a les concentracions que convocarem en els diferents territoris i de les quals t’informarem, amb temps suficient, sobre quin serà el lloc escollit.

Us recordem la proposta de la UNITAT SINDICAL:

  • Homologació de les condicions laborals de tota la plantilla integrada.
  • Retirada de l’art. 41, per a negociar sense els condicionants de la norma legal.
  • Voluntarietat absoluta en les sortides, ha de quedar establert el nombre d’afectats en funció del nombre de sol·licituds voluntàries rebudes. 
  • Període d’execució de les desvinculacions de 3 anys

Ara, més que mai…

#TotsSomCaixaBank   #TotesSomCaixaBank

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *