ACORD LABORAL PER AL CENTRE DE SUPORT A LA INTEGRACIÓ (CSI) I REFERENTS

 

 

El sindicats SIB, FEC, CIC i LAB-ELA, entenem que amb la signatura de l’acord de CSI i Referents CaixaBank, hem aconseguit regular les condicions de la plantilla que hagi d’anar a treballar en aquestes posicions.

En el cas del CSI es tracta de persones que treballaran més de 10 mesos en situació de teletreball al 100%. És el primer acord que es signa sobre aquest tema i d’aquí la seva importància.

Abans d’iniciar la negociació, l’empresa, de forma unilateral ja havia contactat amb prou persones per a que realitzessin aquestes tasques. Per què no es van fer convocatòries en aquest cas? No sembla pas que s’hagués de tenir massa dificultats en trobar voluntaris.

El més important d’aquest acord és que estableix negre sobre blanc, quines son les condicions de treball  (compensacions a rebre, l’horari de treball, la durada, la dotació de mitjans i equips per al teletreball, la seva reversibilitat en qualsevol moment, etc.).

Tant si has de participar en algun d’aquests equips, com si en vols tenir més informació, pots posar-te en contacte amb el teu delegat/da.

Malgrat a Catalunya tenim el nostre Sant Jordi, diumenge a molts llocs, també era un dia de flors, similars a les que alguns sindicats es tiren en les seves circulars. Ja saps que, si la Terra segueix girant, es gràcies a ells.

(I, si aquest gener t’han abaixat el sou, també).

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *