CONVENI COL·LECTIU: LA MILLOR OPCIÓ ÉS NO APLICAR-LO

Aquesta setmana comença a negociar-se l’aplicació del Conveni a CaixaBank. L’ideal seria aconseguir que no s’apliqués. La web de CCOO de Catalunya diu que el nostre conveni introdueix “millores salarials”. Te’n resumim algunes:

  • Congelació salarial entre 2019 i 2021.
  • Baixada del 25% dels futurs triennis.
  • Supressió parcial (REBAIXA) del plus conveni del 2021 i 2022.
  • Continuem perdent poder adquisitiu.

 En diverses comunicacions diuen que han aconseguit la rebaixa de la jornada anual de 1680 hores a 1650 hores més 30 hores de formació. És a dir, o ens prenen per idiotes o no van estudiar matemàtiques o consideren que la formació no és jornada laboral.

Les millores que venen a les altres entitats sobre el conveni inclouen, entre d’altres coses, una desconnexió digital que a CaixaBank ja s’havia signat i una millora en préstecs per sota del nivell negociat per nosaltres al febrer.

La pregunta és molt clara i simple: Si la representació dels sindicats signants del conveni (CCOO, UGT i SECB com FINE) estava controlada per delegats sindicals de CaixaBank, per què han signat un conveni que clarament ens perjudica, i no ens aporta cap avantatge? Els aporta a ells algun avantatge que desconeixem?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *