LA FEC CELEBRA EL SEU 30è. ANIVERSARI

El passat 16 de novembre la Federació d’Estalvi de Catalunya (FEC) va celebrar el seu 30è aniversari.

La jornada, a la qual estàvem convocats i convidats tots els afiliats i afiliades del sindicat, va començar amb una visita guiada al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

 

En sortir, tots els assistents vam anar passejant fins un hotel de la zona on es van desenvolupar l’acte institucional i el dinar posterior.

Va encetar l’acte el Secretari General Adjunt de la FEC, en Francesc Sabater, donant la benvinguda als assistents i agraint la nodrida participació d’afiliats i afiliades d’arreu de les comarques catalanes.

 

El primer dels ponents convidats va ser el Sr. Joaquim Porcar, cofundador de la FEC, que ens va fer una detallada explicació dels orígens del nostre sindicat.

 

També vàrem comptar amb el Sr. Carles Sastre, Secretari General de la Intersindical-CSC, amb la que la FEC té un acord de col·laboració des de fa un any.

 

El Sr. Eliseu Oriol, Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, va posar la veu institucional a l’acte. I també la més filosòfica.

 

El punt de vista empresarial el va exposar el Sr. Jordi Fité, membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona i de la Junta del Cercle Català de Negocis.

 

Va tancar l’acte el Secretari General de la FEC, en Joan_Maria Terrribas, reflexionant sobre les dificultats i els reptes de les organitzacions sindicals, en un entorn on impera l’individualisme ferotge.

 

Immediatament després de les intervencions dels ponents, la cinquantena d’assistents vàrem passar al menjador on va tenir lloc el Dinar de Celebració. A les postres, tothom va participar d’un brindis compartint el desig de continuar esdevenint un sindicat valent i compromès amb el nostre País i les persones que hi treballen i hi viuen.

La jornada va acabar a la terrassa de l’hotel. La vista privilegiada i espectacular de la Sagrada Família va ser un clausura magnífica d’una jornada històrica del nostre sindicat. PER MOLTS ANYS !!!

 

Comunicació FEC 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *