Serveis Centrals: Torna a ser l’hora dels valents!

La FEC estarà sempre al costat d’aquelles persones que s’esforcen en construir un futur millor per al nostre País, una societat més justa i recolzarà sempre totes les accions de protesta justificada i solidària per denunciar qualsevol agressió als drets de la ciutadania. Malgrat les dificultats creixents a casa nostra, seguirem denunciant la progressiva deslocalització i la pèrdua de llocs de treball a Catalunya, continuarem treballant per aconseguir unes condicions de treball òptimes a CaixaBank i, en definitiva, defensant els drets de tots els empleats, com a eix vertebrador de la nostra activitat sindical. Tenim molt clar que defensar els drets laborals i els interessos col·lectius dels treballadors, és també defensar a CaixaBank.

Ara torna a ser l’hora dels valents perquè cal recordar, avui més que mai, que només des de la nostra aportació individual i prenent consciència de la nostra força col·lectiva, podrem recuperar la capacitat de construir democràticament i en pau, un futur més just per a tots. En tots els àmbits. La FEC, que enguany compleix 30 anys d’existència, no s’ha apartat mai d’aquest objectiu.

 

Fem possible que la FEC tingui veu a SSCC

Et convidem a formar part de la nostra candidatura.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *