Ja tenim guanyador del 1r. “Concursa i guanya” de la FEC

A primers de juliol vàrem publicar una comunicació estrenant el “CONCURSA I GUANYA” de la FEC.

Preguntàvem: “Per què en un Acord d’abril de 2017 s’ajorna fins el primer trimestre de 2019 la negociació de dos temes de tanta transcendència com la classificació d’oficines i les carreres professionals?   

La resposta correcta era la c) “El 28 de novembre d’enguany tenim Eleccions Sindicals i no convé que els grans sindicats hagin de retratar-se tornat a acceptar les pretensions insaciables de la Direcció i corrin el risc de rebre un merescut càstig electoral en tornar a ser còmplices necessaris de noves retallades”

Estem molt satisfets de la nombrosa participació i d’algunes respostes amb tocs d’humor molt ocurrents, “dubtant” de si l’encertada era la resposta on ironitzàvem sobre si el 2019, “Any del Porc” de l’horòscop xinès, era molt propici per a qualsevol negociació.

Un cop realitzat el sorteig entre els concursants que varen encertar la resposta correcta d’aquest “1r. CONCURSA I GUANYA” de la FEC, ja tenim el guanyador: es tracta del JAUME LLOSAS i PELLISÉ, Director de l’oficina del Pla de Santa Maria (Alt Camp). El premi ha estat un magnífic lot de 3 ampolles de vi de la Denominació d’Origen Terra Alta.

Felicitem al guanyador i us engresquem a participar en el proper concurs.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *