Gaudeix de les Vacances: És el teu dret!

En aquesta empresa tant moderna, i en ple segle XXI, encara hi ha companyes i companys nostres a qui els seus superiors posen traves per a fer adequadament les vacances.

Volem recordar a tothom, especialment als qui han d’aprovar els calendaris de vacances, que:

 

Les vacances són un dret (conquerit durament) i no pas una concessió graciosa del Director/DAN. La Direcció les té regulades i, per tant, la Norma 37, en el seu apartat 3, és d’aplicació obligada i no subjecta a interpretacions capricioses dels comandaments.

 

El període per fer les vacances de l’any va del dia 1 de gener al 31 de desembre. Per tant no hi ha dies “prohibits” per a fer vacances.

 

En cap cas es poden deixar dies de vacances per a fer-los l’any següent, per més que tinguem un acord verbal amb el nostre superior. No podem registrar-ho per terminal i, per tant, davant de qualsevol incidència (accident, malaltia…), ens trobarem en una situació irregular per no haver anat a treballar sense justificació.

 

Els companys dels equips de suport tenen exactament el mateix dret a gaudir vacances, i família amb què conciliar-les. No són comodins dels quals es pot disposar lliurement.

 

Davant qualsevol incidència posa’t en contacte amb la FEC. No deixis que ningú posi entrebancs a la realització de les teves vacances. Tens el dret a gaudir-les d’acord amb el que preveu la normativa.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *