Riscos Psicosocials: Recomanem respondre el qüestionari.

Després de molts anys de lluitar-ho, per fi hem materialitzat un repte de tota la RLT (Representació Laboral dels Treballadors): una avaluació dels Riscos Psicosocials a la nostra empresa, feta amb un mètode fiable, vàlid i confidencial.

Ara tenim l’oportunitat d’expressar en un qüestionari, que ens varen enviar per correu electrònic el passat dia 13 de novembre (acceso@evaluacionpsicosocial.com), i que podem contestar fins el dia 24 de novembre.

D’aquesta enquesta, que cadascú de nosaltres podem fer voluntàriament, dependrà l’avaluació dels Riscos Psicosocials a Caixabank, la seva prevenció i les possibles solucions.

Aquests riscos tenen en compte el nivell d’estrès i tensió deguts a la consecució dels reptes, la sobrecàrrega de treball, conflictes i pressió social, autonomia i autoestima laboral. En resum, tots els efectes que causa la nostra feina en el nostre entorn i en nosaltres mateixos.

La FEC valora que és molt important realitzar aquest qüestionari, doncs és una forma de donar veu a uns problemes que s’evidencien i es pateixen des de fa temps.

S’ha fet una prova pilot en tres DT i la participació ha estat d’un 37% aproximadament. Considerem que és una baixa participació. És per això que us animem a participar a tots tenint en compte la importància i les conseqüències que pot tenir.

Cal recordar que aquest qüestionari és totalment anònim i confidencial i és molt important, insistim, contestar-lo amb la màxima sinceritat perquè el retrat final s’acosti el màxim a la realitat que vivim.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *