Van de debó: no t’hi resignis!

No hi ha massa marge per evitar un retrocés històric en les condicions laborals dels treballadors del sector. La Patronal manté i ratifica totes les seves peticions. I ho fa sabent, com ho sabem nosaltres, que aquestes peticions significarien una amputació sense precedents dels nostres drets.

Només una actuació conjunta i contundent, sense tacticismes, pot aturar un atac frontal i sense escrúpols d’aquesta magnitud. Només una demostració de força col·lectiva pot forçar la “Asociación de Cajas de Ahorros para Relaciones Laborales” (A.C.A.R.L.) a modificar els posicionaments maximalistes que, una vegada més, pretenen que sigui l’assalariat qui continuï assumint i garantint la remuneració d’uns quants privilegiats.

Hem de dignificar la feina que fem, fent-los veure que, malgrat el desprestigi a què ens han abocat, ja no ens conformem a contemplar i acceptar sense oposició els designis d’una minoria d’il·luminats. Diguem prou a la passivitat i l’individualisme en què ens han instal·lat i que els permet marcar el pas sense que ningú els qüestioni.

Què faràs TU per evitar continuar treballant MÉS per MENYS?. Per menys sou, menys oportunitats i perspectives de millorar, menys conciliació,…

La FEC ho té ben clar: hem de fer tot el que pacíficament calgui i es pugui per frenar-los.  És per això que et convoquem a mobilitzar-te. 

El 24 de febrer, a les 17:30 hores, davant les Torres de CaixaBank de Barcelona. 

La FEC hi serà i t’hi esperem!

Junts podem aturar-ho !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *