SECB: Ara una recollida de signatures? … ‘Sit & Talk’

De debò que al sindicat majoritari a CABK (com tant us agrada recordar-nos), li cal recollir massivament signatures i dades sensibles dels companys/es per asseure a l’empresa i forçar un diàleg o una negociació?

És que potser no n’hi ha prou amb les queixes, incidències i denúncies que rebem a diari per part de la plantilla?

⚠️ SECB:  Sit & Talk

No és hora ja de frenar els deliris d’alguns alts responsables de l’empresa, les pressions comercials, millorar els salaris, les condicions dels préstecs, la conciliació familiar i guanyar les reivindicacions compartides per tots els sindicats, buscant la unitat actuant en bloc front l’empresa, i deixar treballar a la gent?

A la FEC pensem que SÍ.

Endavant. Provem-ho.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *