SOLIDARITAT: JA TENIM L’ONG GUANYADORA 2021

Aquest ha estat el segon any que la Federació d’Estalvi de Catalunya (FEC) ha portat a terme la iniciativa solidària, acordada pel Comitè Executiu, consistent en fer un donatiu de 1.500,-€ a una Organització No Governamental (ONG).

De les 21 propostes que es van rebre, el citat Comitè va votar 3 ONG finalistes. L’acord ja preveia que la darrera paraula la tindrien els afiliats i afiliades de la FEC, i que seria el seu vot el que decidiria quina de les tres ONG s’emportaria el donatiu.

El 19 d’octubre de 2021 va presentar-se a l’afiliació aquesta acció solidària, informant de les tres opcions de vot i de l’enllaç al formulari per exercir-lo fins el 31 de desembre de l’any que hem tancat. Els resultats de la votació han estat els següents:

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha estat l’ONG que ha obtingut més vots de la nostra afiliació (un 61%), amb un clar avantatge sobre la Fundació Catalana Síndrome Down (un 20%) i Open Arms (un 19%), i per tant és la receptora del donatiu de 1.500,-€ corresponent a l’exercici 2021.

Ens felicitem per l’augment significatiu de la participació dels nostres afiliats i afiliades en aquesta iniciativa solidària, fet que la consolida en el calendari anual de la FEC.

Properament s’informarà del lliurament del donatiu a la l’ONG guanyadora. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *