PURGA I FÍSICA QUÀNTICA !!

Els companys de CCOO acaben de descobrir que quan un mateix quilòmetre és recorregut per un empleat del Banc de Santander… només té 666 metres! Això els ha permès signar un ERO amb mobilitats de 75 Km, fet que a CaixaBank era un límit infranquejable. Per entendre’ns, al desplaçar-se 75 Km, els companys del Santander només recorreran 49.950 metres, és a dir, encara menys que els nostres 50 Km.

No tenim altre remei que donar la nostra calorosa felicitació i aplaudiment sincer als companys de CCOO per la seva contribució a la ciència.

És clar que aquests 50 metres de diferència” els han portat a signar indemnitzacions per extincions més baixes que en l’ERO signat a CaixaBank. Però clar, l’avantatge quàntic allí és enorme

En relació a les condicions econòmiques de les mobilitats, els avantatges quàntics també són evidents i així s’ha acordat que “en quan a les indemnitzacions per mobilitat geogràfica el banc pagarà 0,19 euros per quilòmetre. Entre 26 i els 50 Km el pagament de mobilitat durarà un màxim de quatre anys i inclourà un pagament de 2.500 euros. Entre els 50 i els 75, el límit serà de cinc anys i el pagament de 3.500 euros. Els sindicats, de fet, han aconseguit que al final es limiti la mobilitat a 75 Km.”

I la famosa “purga” sembla que ha desaparegut absorbida per la força gravitacional d’un potent forat negre i fins i tot s’ha esfumat del vocabulari de les seves circulars. Encara que en aquest cas doni absolutament igual que, si no es cobreix l’expedient amb voluntaris, la direcció podrà assenyalar a qui vulgui per menys valoració en l’avaluació de la seva feina o menor polivalència funcional. Quina petitesa preocupar-se per aquestes nimietats…

És de justícia donar la més sincera enhorabona als companys de CCOO, així com reconèixer que són l’avantguarda del sindicalisme quàntic, la guia i la llum per a tots nosaltres.

També et podria interessar

Deixa un comentari