LA FEC PARTICIPA EN LA MANIFESTACIÓ DEL PRIMER DE MAIG

Des de la plaça d’Urquinaona fins la plaça de Sant Jaume de Barcelona, uns milers de manifestants convocats per la plataforma “Alcem-nos” han reclamat una República que garanteixi els drets socials i laborals.

Han encapçalat la marxa representants d’algunes de les 25 organitzacions que han donat suport a la mobilització, com ara la Intersindical-CSC, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Federació d’Estalvi de Catalunya (FEC), Sindicalistes per la República o Sector Públic per la Independència.

Durant l’acte final han pres la paraula representants d’algunes de les diferents organitzacions adherides, les quals han defensat cadascuna de les reivindicacions del manifest de la plataforma “Alcem-nos”: la derogació de la reforma laboral i l’article 135 de la Constitució, la jornada laboral de 35 hores, la fi de la discriminació laboral de les dones, l’aplicació de les lleis socials suspeses pel TC, la derogació de la llei d’estrangeria i la plena llibertat dels presos i preses polítiques i de les represaliades i el retorn de les persones exiliades, entre d’altres.

 

També et podria interessar

Deixa un comentari