LA NEGOCIACIÓ CONTINUA I SEGUIREM TREBALLANT PEL BÉ DE LA PLANTILLA

Tots sabem que en la darrera reunió de l’ERO es va produir un gran avanç gràcies a la pressió i insistència de la Plataforma UNIÓ SINDICAL CAIXABANK, ja que es va retirar de la taula de negociació la possibilitat d’acomiadaments forçosos, sempre que es donessin solucions a una mínima, futura i limitada en el temps, reestructuració de la plantilla.

Que les extincions en un ERO siguin de caràcter voluntari és, sens dubte, una gran notícia. Els escarafalls, cinismes i posades en escena fora de lloc de l’únic sindicat que no integra la Plataforma, no està ajudant molt perquè aquesta negociació arribi a bon fi

Volem entendre que, com en aquesta ocasió no exerceix el protagonisme ni el lideratge d’antany dins de la taula de negociació, ha de torpedinar la feina dels altres amb el que millor sap fer: “La campanya de la por” (perfils falsos a Twitter, vídeos parlant de purgues, delegats fent-se passar per empleats terroritzats amb mobilitats a centenars de quilòmetres…)

L’únic encertat que ha dit CCOO en el seu vídeo espantavelles “Escolta Siri” ha estat això:

  • Escolta Siri… Què passa si em tanquen l’oficina i no n’hi ha cap a menys de 25 Km?

  • L’Estatut diu que poden traslladar-te o acomiadar-te. Et recomano que busquis una solució.

Per això, la Plataforma seguirà treballant i buscarà solucions, regulant l’acord, que és la millor garantia per a la plantilla, cosa que altres no volen.

Entenem, per tant, que és hora de negociar de manera responsable i lleial en defensa de l’interès general de la plantilla. Després d’aconseguir la retirada dels acomiadaments forçosos, toca seguir treballant. Sense soroll. TREBALLANT!

UNIÓ SINDICAL DAVANT L’#EROCAIXABANK

També et podria interessar

Deixa un comentari