LA DIRECCIÓ RETIRA LES EXTINCIONS FORÇOSES

A la quarta reunió del període de consultes, la plataforma UNIÓ SINDICAL CAIXABANK ha tornat a exigir la retirada de les extincions forçoses com a pas imprescindible per avançar en la negociació.

 

També hem exigit la retirada de l’ampliació horària de les tardes dels dimarts i de les cent tardes dels gestors comercials, l’augment indiscriminat d’oficines unipersonals i l’allargament del període de consolidació de nivells.

 

L’immobilisme i la paràlisi en aquesta negociació posava en risc greu a la plantilla, doncs la legislació laboral permet aplicacions unilaterals i no desitjades en aquests procediments, habituals en empreses de l’ÍBEX.

 

La plataforma USC ha estat extremadament responsable exigint la retirada dels acomiadaments forçosos. D’haver-ho permès, per primer cop a la nostra empresa, les conseqüències haguessin estat catastròfiques.

 

Gràcies a la NOSTRA insistència i pressió la Direcció ha retirat les mesures forçoses en les extincions. La nostra determinació ha estat decisiva per desbloquejar la negociació i per a evitar aquestes extincions no voluntàries.  

 

Resten encara molts temes oberts, però amb aquest avenç assolit avui, la plataforma està disposada a seguir negociant per aconseguir el millor per a la plantilla.

També et podria interessar

Deixa un comentari