L’EMPRESA PROMET UN REPLANTEJAMENT

Avui, 4 d’abril, ha tingut lloc a Madrid la tretzena reunió i segona del període de consultes. Després de realitzar l’empresa un repàs de l’estat de la negociació, la plataforma UNIÓ SINDICAL CAIXABANK ha tornat a insistir en que estem a disposició d’oferir una bateria de propostes sempre que es retirin les mesures forçoses en les extincions.

No permetrem cap acomiadament forçós.

Entre les nostres propostes cal destacar la limitació al màxim possible de la mobilitat geogràfica, que només s’originaria per una vacant produïda per extincions voluntàries. Caldria limitar la distància i el temps del desplaçament de forma raonable, així com compensar-se suficientment. I tot a través d’un procediment d’adscripció voluntària.

També hem sol·licitat que es retiri de la Mesa de Negociació l’apertura dels dimarts a la tarda i la mesura de les 100 tardes addicionals dels gestors.

Posteriorment, l’Empresa ha manifestat que podria valorar positivament el nostre model de mobilitat basat en les vacants generades i s’ha compromès a lliurar-nos una proposta de cobertures de vacants que s’apropi a les nostres condicions.

La nostra oferta servirà, sens dubte, per desencallar una negociació que fins ara ha donat poc fruit i que ha de passar perquè no hi hagi cap acomiadament forçós i les condicions de l’ERO no siguin perjudicials per als treballadors.

En aquest moment el suport de tota la plantilla és molt necessari i fonamental per a que la Direcció corregeixi els seus plantejaments.

Demà, 5 d’abril, us comptem

a la Junta d’Accionistes

o a la portes dels vostres centres de treball.

UNIÓ SINDICAL

DAVANT L’ #EROCAIXABANK 

També et podria interessar

Deixa un comentari