UNITAT SINDICAL DAVANT L’EROCAIXABANK!

La nostra empresa ha decidit emprendre una reestructuració laboral servint-se dels articles més durs de la reforma laboral.

En la negociació iniciada ens trobem ara en un moment crucial, perquè 8 reunions no han estat prou sinó per a una mínima concessió en els plans inicials, mentre que es continuen mantenint les mesures forçoses, tant de sortides com de mobilitat geogràfica.

Els sindicats que signem aquest comunicat, en un acte de responsabilitat amb la plantilla, hem decidit construir una plataforma d’unitat sindical per fer-nos més forts en la mesa de negociació de l’ERO. Una plataforma integrada pels sindicats  SECB, UGT, SIB, FEC, CGT, CIC i ELA-LAB, els quals entenem que és el moment d’una unitat que vagi més enllà de les sigles i de les accions unilaterals.

Avui, més que mai, necessitem unir les nostres forces per defensar a la plantilla i per imposar una mica de seny en tota aquesta desraó.

La plataforma Unió Sindical CaixaBank no es constitueix únicament per a promoure accions reivindicatives conjuntes, es constitueix i es compromet a proposar, d’una manera conjunta, mesures òptimes i bones condicions de sortida per a la plantilla que opti per la desvinculació, i a més, que no sigui lesiu al conjunt dels treballadors. No obstant això, aquesta plataforma no obliga cap sindicat a acceptar un possible i futur acord que altres components de la mateixa optin per signar.

Des d’aquí fem una crida a aquesta unitat als qui, malgrat les nostres reiterades invitacions, han emprès mesures de protesta unilaterals i que, des del principi, han optat per anar sols en aquesta negociació.

JUNTS ACONSEGUIREM MÉS  !!!

També et podria interessar

Deixa un comentari