EL DIA DE LA MARMOTA

Ahir, en la 8a. reunió de la Mesa i per primera vegada en aquesta negociació, la representació de CaixaBank ha coincidit amb la FEC en una qüestió: sembla que estem vivint l’experiència del protagonista de la pel·lícula “El Dia de la Marmota” (a casa nostra “Atrapat en el temps”). A cada reunió el mateix plantejament sense avançar en el substancial:

La Direcció NO retira les mesures forçoses

i la RLT NO negociarà mentre no ho faci.

Bé, sí que s’ha produït una novetat per part de la Direcció i és que retira la proposta de classificació d’oficines, si hi ha el compromís de negociar-ho en el segon semestre d’enguany, però manté com a mesures d’aplicació immediata:

  • Consolidació del nivell següent (no el final) cada 36 mesos
  • Eliminació del lloc de Sotsdirecció i/o 2n Responsable en oficines de 4 empleats o menys

En aquesta reunió, la FEC ha denunciat públicament que no sembla que hi hagi bona fe en la negociació quan, sense haver-hi res en ferm ni s’albiri un acord, algunes Direccions d’Àrea de Negoci ja fa setmanes que estan pressionant, intimidant, espantant, amenaçant, … amb mesures o situacions que en cap cas estan legitimades, i actuant com si tot estigués dat i beneït.

Pot ser que aquestes actuacions prepotents siguin un senyal inequívoc de la determinació de tirar endavant les mesures forçoses. Si no és així, però, la Direcció hauria de desautoritzar, parar els peus i, fins i tot, revocar el nomenament de qui actuï amb aquesta deslleialtat.

No oblideu, però, que amb la unitat ferma de la plantilla, i amb la disposició a mobilitzar-nos si cal, sí que es pot aturar qualsevol unilateralitat. A la FEC n’estem plenament convençuts.

La Direcció ha proposat que no hi hagi reunió la setmana vinent. Esperem que així tingui temps de replantejar-se algunes mesures amb les que fins avui es mostra inflexible. Ho descobrirem en la propera reunió del 14 de març.

 

AMB LA FEC, CAP PAS ENRERE !!!

També et podria interessar

Deixa un comentari